Aantal sessies

Sessies

250k
/maand

Customer Data Platform

Met Spotler Activate leg je een uitstekende basis voor dataverzameling en personalisatie. Wil je echt alles uit je funnel halen? Upgrade jouw setup dan met ons premium pakket of de verschillende apps.

Alle standaard features
Gratis connectors
Storage (30GB)
Customer support
Conversions API
RFM
Push Notifications
Lifecycle

Upgrade jouw setup

Premium

Bevat de apps RFM, Facebook Conversions API, Product Split, Lifecycle, Browser Push en CNAME Relay.

Loyalty by

Spitche logo

De zoekfunctionaliteit op je website is een belangrijke conversiedrijver.

Search

Bied bezoekers een perfecte zoekervaring met een datagedreven zoekfunctionaliteit en gepersonaliseerde resultatenpagina's.

WhatsApp

Integreer WhatsApp, Messenger en SMS in je customer journeys en personaliseer ook daar op basis van klantdata.

B2B Lead Identification

Mis nooit meer een lead en speel gericht in op hun behoeftes met bezoekersidentificatie en account based marketing.

E-mail

Benut het e-mailkanaal maximaal met onze software. Verstuur automatisch op juiste moment gepersonaliseerde e-mails.

Bekijk het overzicht

Customer
Data Platform
€849
Storage (30GB)
€0
Premium
€0
Search
€0
Searches
0
WhatsApp
€0
B2B Lead Identification
€0
E-mail
€0
Totaal
contract
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
849/m
Barcode graphic
Dank, we nemen contact op
Probeer het nogmaals

Premium

Met Premium haal je het maximale uit onze software en je klantrelaties. Deze add-on bestaat uit vijf onmisbare features die jou helpen je doelgroepen beter te begrijpen, diepere segmentaties te maken en de relevantie van je campagnes te verhogen.

Search

De zoekfunctionaliteit op je website is een belangrijke conversiedrijver. Met de features van Search optimaliseer je zoekresultaten en product listings op je website, waarmee je zowel relevantie als winst maximaliseert. Voeg daar je data uit het CDP aan toe en je creëert de optimale on-site ervaring voor iedere klant. Je kunt namelijk zelfs zoekresultaten personaliseren op basis van klantdata uit het CDP.

WhatsApp

Met WhatsApp zorg je voor optimale customer service. Daarbij heb je de mogelijkheid om ook producten te verkopen, direct vanuit WhatsApp.

Vanuit het centrale platform communiceer je met al je klanten via verschillende kanalen en houd je grip op klantcontact. Ook bevat het features voor labeling, interne communicatie en automatisering.

Naast WhatsApp kun je met Spotler Activate ook kanalen zoals Messenger, Instagram en SMS inzetten.

B2B Lead Identification

Met onze leadgeneratiemodule bouw je automatisch profielen op van je prospects. Het overzichtelijke dashboard vertelt je o.a. welke bedrijven en personen jouw website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken. Zo speel je eenvoudig in op hun behoeftes met relevante informatie, campagnes en personalisaties.

E-mail

E-mail wordt echt krachtig wanneer je het voedt met up-to-date klantdata uit je CDP. Koppel het CDP met onze software Spotler Mail+ en bereik meer loyaliteit en verhoog je conversie. Met Spotler Mail+ kun je nieuwsbrieven en automated e-mails maken met onze gebruiksvriendelijke e-mail editor. Daarnaast bevat het handige functies zoals formulieren, A/B-testen, rapportages, landingspagina’s en nog veel meer.

De kosten zijn exclusief onboarding en e-mailcredits. Deze kosten verschillen per organisatie afhankelijk van het gebruik en de wensen.